Hälsofördelar av en vit månad med AlkoSmart

Gör en vit period tillsammans med AlkoSmart.

Denna artikel är tänkt att ge en balanserad bild över fördelarna med att våga testa en vit månad tillsammans med AlkoSmart – det finns en rad intressanta hälsofördelar med ett sådant val.

Många människor dricker, varje helg utan att reflektera över det. Att bryta en vana som är djupt invand kan vara en utmaning.

Detta är 5 positiva konsekvenser av att ta en vit period med AlkoSmart.

Din lever påfrestas mindre.

Dina levervärde kan märkbart förbättras på en period om några månader, ge din lever chans till återhämtning.

Blodtrycket, risk för diabetes samt din vikt kommer minska.

Din kropp kommer vara dig tacksam eftersom blodtrycket kommer minska samt, som en följd av detta, risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Att du förmodligen kommer gå ner i vikt är så att säga som lök på laxen.

Din sömn kommer att förbättras.

Alkohol har ett nära samband med en rad olika sömnstörningar, att ta en vit period ger din kropp chans till riktig vila. Detta medför också att dina dagar kan bli mer kvalitativa då en utvilad hjärna klarar lösa vardagens utmaningar mer effektivt.

Gör en vit period tillsammans med AlkoSmart.

Din omgivning upplever förändringen positivt.

Dina bättre fysiska värden i kombination med en mer utvilad och balanserad livsstil kommer spegla sig i dina relationer och dina anhöriga samt bekanta kommer möta en bättre version av dig. De som inte anser det vara på detta sätt kan du faktiskt strunta i.

Riskerna att du råkar ut för brott eller olyckor minskar dramatiskt.

I brottsstatistik går det att utlösa en tydlig trend – både förövare samt brottsoffer tenderar ofta att vara alkoholpåverkade. Din vita period kommer leda till att du lever ett mer säkert liv.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan sägas: hade ett läkemedelsföretag tagit fram en medicin som hade genererat samma effekter som en vit period så hade de tagit världen med storm. Men ska sanningen fram, behöver du inte någon medicin, utan endast viljan samt motivationen att göra en beteendeförändring – detta kan AlkoSmart hjälpa dig med!

 

Gör en vit period tillsammans med AlkoSmart.

Läs mer här:

Appen AlkoSmart

Ladda ner appen!


Comments (0)

Leave a comment